Holdets venteliste og reserveret plads
Bookinger
Når et hold er fuldt, forklarer dets skærm, hvordan ventelisten fungerer i den klub. For at se alle dine ventelister samlet, læs Dine ventelister.
Sådan fungerer det
- Giv mig besked: På et fuldt hold trykker du på Giv mig besked, og vi sender dig en notifikation, så snart en plads åbner sig. Du kan fjerne alarmen, når du vil.
- Med en reserveret plads: Hvis klubben har fastsat en reservationstid, tilbydes hver plads, der åbner sig, i rækkefølge efter tilmelding og holdes til den person i den tid. På holdet ser du En plads er reserveret til dig indtil fristen. Du betaler intet, før du tilmelder dig; hvis du ikke tager den i tide, går den til den næste på listen.
- Uden en reserveret plads: Vi giver alle besked på én gang, og pladsen går til den, der tilmelder sig først.
- Klubben fastsætter tiden: Den spænder fra 5 minutter til 7 dage, og skærmen viser den i minutter, timer eller dage.
