Lagrede visninger og kolonner i panelets lister
Konto
For klubber: over listene Kunder, Bookinger, Kreditter og refusjoner, Kasse og Medlemskap finnes en linje med Lagrede visninger. Lagre det du har på skjermen (filtre, kolonner og sorteringsrekkefølge) under et navn og åpne det på nytt med ett trykk.
Lagre og åpne en visning på nytt
- Filtrer, sorter og velg kolonner; skriv et navn på opptil 60 tegn i Lagre denne visningen som… og trykk på Lagre visning.
- Kolonner skjuler de du ikke trenger. Minst én forblir alltid synlig, og radens faste kolonner (som navnet eller handlingene) kan ikke skjules. Valget lagres sammen med visningen.
- Hver visning er en knapp: å trykke på den bruker filtrene, kolonnene og sorteringsrekkefølgen fra første side. Fjern filtre og kolonner går tilbake til den vanlige listen.
- Hvis du lagrer en annen visning under samme navn, erstatter den den tidligere i stedet for å lage en kopi.
Dele og administrere
- Kryss av for Del med klubbens ansatte slik at de ansatte som kan åpne den listen, ser visningen din; delte har en «delt»-etikett.
- Under Mine visninger gir du nytt navn, deler eller slutter å dele, og sletter visningene dine. Bare den som opprettet en visning, kan endre den.
- Kreditter og refusjoner og Medlemskap er lederskjermer: bare ledere ser og lagrer visninger der.
For å slette en visning er bekreftelsen forklart i Fjerne en hendelse eller en lagret visning.
