Een speler blokkeren
- MeetAndPlay
- Helpcentrum
- Een speler blokkeren
Als je iemand blokkeert vanaf zijn of haar profiel, zorgt dit ervoor dat:
- Die persoon je niet meer kan vinden in zoekopdrachten of uitnodigen voor partijen.
- Jij zijn of haar open partijen ook niet meer ziet.
- Elk lopend gesprek tussen jullie wordt gesloten.
- Die persoon je ook niet meer kan volgen, reageren op of commentaar geven bij je berichten, je kudos geven, of je uitnodigen voor een groep — en omgekeerd net zo.
Een blokkering is privé — de andere persoon krijgt hier geen melding van. Je kunt dit op elk moment ongedaan maken via Mijn profiel → Geblokkeerde personen.
