Mijn account verwijderen
- MeetAndPlay
- Helpcentrum
- Mijn account verwijderen
Je kunt je account op elk moment verwijderen via Mijn profiel → Account en gegevens.
Voordat je je account verwijdert, download je gegevens als je ze wilt bewaren — zodra de verwijdering is verwerkt, werkt je account niet meer en kunnen we ze niet meer aan je verstrekken (zie het artikel "Mijn gegevens downloaden").
Als je je account verwijdert, worden je toekomstige boekingen geannuleerd en word je uit alle open partijen gehaald waarvoor je bent ingeschreven. Je geschiedenis van eerdere partijen blijft anoniem bewaard, zodat de niveaus van andere spelers die met je speelden niet worden beïnvloed.
