חסימת שחקן
בטיחות
חסימת מישהו מהפרופיל שלו אומרת:
- הוא כבר לא יכול למצוא אתכם בחיפוש או להזמין אתכם למשחקים.
- גם אתם לא תראו את המשחקים הפתוחים שלו.
- כל שיחה ממתינה ביניכם נסגרת.
- הוא גם לא יכול לעקוב אחריכם, להגיב לפוסטים שלכם או להגיב עליהם, לתת לכם קודוס או להזמין אתכם לקבוצה — והדבר נכון גם בכיוון ההפוך.
חסימה היא פרטית — האדם השני לא מקבל הודעה. אפשר לבטל אותה בכל עת דרך פרופיל ← אנשים חסומים.
