Blockera en spelare
Säkerhet
Att blockera någon från deras profil innebär att:
- De inte längre kan hitta dig i sökningen eller bjuda in dig till matcher.
- Du ser inte heller deras öppna matcher.
- Alla pågående konversationer mellan er stängs.
- De kan inte heller följa dig, reagera på eller kommentera dina inlägg, ge dig kudos eller bjuda in dig till en grupp – och detsamma gäller åt andra hållet.
En blockering är privat – den andra personen får ingen avisering. Du kan ångra den när som helst under Profil → Blockerade personer.
