Blokkere en spiller
Sikkerhet
Å blokkere noen fra profilen deres betyr at:
- De ikke lenger kan finne deg i søk eller invitere deg til kamper.
- Du heller ikke ser kampene de har åpnet.
- Alle ventende samtaler mellom dere lukkes.
- De heller ikke kan følge deg, reagere på eller kommentere innleggene dine, gi deg kudos eller invitere deg til en gruppe — og det samme gjelder motsatt vei.
En blokkering er privat — den andre personen får ikke noe varsel. Du kan oppheve den når som helst fra Profil → Blokkerte personer.
