Bloker en spiller
Sikkerhed
Når du blokerer nogen fra deres profil, betyder det:
- De kan ikke længere finde dig i søgning eller invitere dig til kampe.
- Du ser heller ikke deres åbne kampe.
- Enhver afventende samtale mellem jer lukkes.
- De kan heller ikke følge dig, reagere på eller kommentere dine opslag, give dig kudos eller invitere dig til en gruppe – og det samme gælder den anden vej.
En blokering er privat – den anden person får ingen notifikation. Du kan fortryde den når som helst fra Profil → Blokerede personer.
