דילוג לתוכן
MeetAndPlay

מחיקת החשבון שלי

חשבון

אפשר למחוק את החשבון בכל עת דרך פרופיל ← חשבון ונתונים.

לפני המחיקה, הורידו את הנתונים שלכם אם אתם רוצים לשמור אותם — ברגע שהמחיקה מעובדת, החשבון שלכם מפסיק לעבוד ואנחנו כבר לא יכולים למסור לכם אותם (ראו את המאמר "הורדת הנתונים שלי").

מחיקת החשבון מבטלת את ההזמנות הקרובות שלכם ומסירה אתכם מכל משחק פתוח שנרשמתם אליו. היסטוריית המשחקים הקודמים שלכם נשמרת באופן אנונימי כדי שלא תשפיע על הרמות של שחקנים אחרים ששיחקתם איתם.

חזרה למרכז העזרה
13 מועדונים · 71 מגרשיםמצאו משחק