Slette kontoen min
Konto
Du kan slette kontoen din når som helst fra Profil → Konto og data.
Før du sletter den, last ned dataene dine hvis du vil beholde dem — når slettingen er behandlet, slutter kontoen din å fungere, og vi kan ikke lenger gi dem til deg (se artikkelen «Laste ned dataene mine»).
Å slette kontoen din avbestiller de kommende bookingene dine og fjerner deg fra alle åpne kamper du er påmeldt. Din tidligere kamphistorikk beholdes anonymisert, slik at den ikke påvirker nivåene til andre spillere du har spilt med.
