Slet min konto
Konto
Du kan slette din konto når som helst fra Profil → Konto og data.
Før du sletter den, så download dine data, hvis du vil beholde dem – når sletningen er behandlet, holder din konto op med at fungere, og vi kan ikke længere udlevere dem til dig (se artiklen »Download mine data«).
Når du sletter din konto, annulleres dine kommende bookinger, og du fjernes fra enhver åben kamp, du er tilmeldt. Din tidligere kamphistorik bevares anonymiseret, så den ikke påvirker niveauet for andre spillere, du har spillet med.
