Radera mitt konto
Konto
Du kan radera ditt konto när som helst under Profil → Konto och data.
Innan du raderar det, ladda ned dina data om du vill behålla dem – när raderingen väl har behandlats slutar ditt konto fungera och vi kan inte längre lämna ut dem till dig (se artikeln ”Ladda ned mina data”).
Att radera ditt konto avbokar dina kommande bokningar och tar bort dig från alla öppna matcher du är anmäld till. Din tidigare matchhistorik sparas anonymiserad så att den inte påverkar nivån för andra spelare du har spelat med.
