Hesabımı silme
Hesap
Hesabınızı istediğiniz zaman Profil → Hesap ve veriler bölümünden silebilirsiniz.
Silmeden önce, saklamak istiyorsanız verilerinizi indirin — silme işlemi gerçekleştikten sonra hesabınız çalışmaz ve verileri size artık veremeyiz (“Verilerimi indirme” makalesine bakın).
Hesabınızı silmek yaklaşan rezervasyonlarınızı iptal eder ve kayıtlı olduğunuz tüm açık maçlardan sizi çıkarır. Geçmiş maç geçmişiniz anonimleştirilerek saklanır; böylece birlikte oynadığınız diğer oyuncuların seviyelerini etkilemez.
